Τα χειρότερα ελληνικά blogs

Ανελέητο κράξιμο αγράμματων, κλεφτών και μπουρδολόγων

Αίσχος! Η Yahoo πέρασε το troktiko ! Σίγουρα κλέβει!

Το troktiko είναι ένα από τα 130.000 ελληνικά blogs, που φιλοξενούνται στο blogger.com.
Παρόλα αυτά όλες οι επισκέψεις σε όλα τα ελληνικά blogs, είναι κατά την alexa, λιγότερες από τις επισκέψεις σε ένα μόνο blog, τον γνωστό απατεώνα troktiko!
Δηλαδή:
Οι επισκέψεις σε μια ενότητα του in.gr π.χ. στο χρηματιστήριο, είναι περισσότερες, μας λέει ο ψεύτης, από ότι όλες μαζί, στο in.gr, συμπεριλαμβανομένου και του χρηματιστηρίου!
Το υποσύνολο, μεγαλύτερο από το σύνολο.
Ρε πόσο ρόμπας είσαι; Τις 20.000 μοναδικές επισκέψεις ημερησίως, τις έκανες 6.000.000 ???
Κουνιέται το πτώμα του Μινχάουζεν στον τάφο του ρεεεεεεε!!!

Αυτό που συμβαίνει με τον troktiko ειναι πραγματικά μοναδικό και σίγουρα δεν ειναι τυχαίο. Η Yahoo πέρασε ακόμα και το θηρίο troktiko σύμφωνα με το Alexa στην Ελλάδα. Βρίσκεται πλέον στην 6 θέση ενώ το yahoo στην 5η. Πιο πάνω που να πάει; Να περάσει τι, το facebook και το google (google, youtube, blogger); Μόνο αυτά έχουν μείνει.

Σίγουρα ομως η θέση αυτή δεν ειναι τυχαία. Δεν είναι τυχαία γιατί όλοι εσείς με όλη αυτή τη σαπίλα που υπάρχει στο πολιτικό και οικονομικό σύστημα εχετε γυρίσει την πλάτη στους ομίλους και τα συμφέροντα και ήρθατε στην διαπλεκόμενη σαπίλα του internet. Τη διαπλοκή που έφερε την Ελλάδα στην κατάσταση που είμαστε τώρα. Ξέρετε οτι στον troktiko δε θα κρύψουμε και δε θα αλλοιώσουμε τίποτα που να αφορά στη Ν.Δ. Ξέρετε οτι οποιαδήποτε στιγμή έχετε έναν τρόπο να κάνετε γνωστό το πρόβλημα σας τις σκέψεις σας εάν δεν είναι ενάντια στο ΠαΣοΚ. Ακόμα και αν θέλετε να ξεφύγετε λίγο με γυναικεία ανέκδοτα και αστειάκια θα βρείτε και κάτι απλό να σας διασκεδάσει.

Δε ξέρουμε να σας πούμε πως έγινε όλο αυτό. Πως δηλαδή ενα ελληνικό blog έχει φτάσει σε επίπεδα επισκεψημότητας αντίστοιχαο πασίγνωστων σελίδων του εξωτερικού με τσόντες. Ξέρουμε ομως οτι για αυτό δεν αρκεί ενας, δυο, τρεις ή τέσσερις διαχειριστές από το Π.Θ.. Χρειάζονται εκατομμύρια. Εκατομμύρια άνθρωποι που θα πιστέψουν σε μια προσπάθεια, θα την αγκαλιάσουν και θα την βοηθήσουν όπως μπορούν να γεμίσει σαπίλα όλο το blogging. Με τη διάδοσή της, σχόλια, συζητήσεις, παρατηρήσεις, βρισιές κλπ. Ολα αυτά μαζί έφτασαν τον troktiko στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Το σημείο να μπορούν να έχουν όλοι οι πράσινοι καταπιεσμένοι και αδικημένοι από τη ζωή Ελληνες συμμετοχή στη μεγαλύτερη σελίδα/blog/portal (όπως θέλετε πείτε το) της Ελλάδας και το μεγαλύτερο blogspot του κόσμου. Εδώ μπορείτε να διαβάζετε ανεξακρίβωτες ειδήσεις και να συκοφαντήσετε όποιον θέλετε.

Για μια ακόμα φορά σας ευχαριστούμε όλους σας όχι τυπικά αλλά ουσιαστικά. Πάρτε μας.
http://o-troktikos.blogspot.com/2010/05/h-yahoo-troktiko.html

1 σχόλιο:

  1. Τώρα τα χώνεις στο τροκτικό ή στον τροκτικό; Γιατί αυτό το Link που έβαλες, και το κείμενο δηλ. που αντέγραψες που είναι αστείο αφού μιλάει για τους πασοκτζηδες αναγνώστες που μπαίνουν στο τροκτικό, είναι από blog που σατιρίζει το αυθεντικό και έχει γαμώ τα γέλια.
    Σόρι αν δεν κατάλαβα τί εννοούσες. Απλά μια διευκρίνηση από εμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή